Efterlysninger

Efterlysninger.

"På Forsiden efterlyser vi af og til oplysninger om billeder, hændelser og diverse spørgsmål om emner. Her bringer vi svarene."

Kan du hjælpe med oplysninger, så skriv til os via mail eller hjemmesiden. Tryk her.

Efterlysning

Dette engang opklæbede klistermærke vil vi i lokalhistorisk forening gerne have lidt historie om.

I mange år var klistermærket at se i Åbyhøj på fx standere, enkelte biler og butiksdøre – og vist også i Viby.

Har du set dette klistermærke?

Hvor og hvornår blev klistermærket sat op, og hvad skete der så?

Idemænd m.m. bag klistermærkeprojektet?

Hvad ville man med den del af Viby – specielle ønsker og savn?

Er der erfaringer, vi kan anvende til noget i dag?

Formatet er 15 cm.

Tryk her for at fortælle os.hvad du ved

Efterlysning

I efteråret 2016 efterlyste vi oplysninger om dette billede:

Tryk på billedet for at se det større

Tryk her for at fortælle os hvad du ved

Forklaring.

Billedet er fra Parken og sandsynligvis omkring 1950.

Der er stævne med højttaler og publikum, og det drejer sig om en fodboldkamp. Det ene hold er fra handelsstandsforeningen i Åbyhøj og det andet er sammensat af kommunalt ansat personale fra værkerne og administrationen samt sognerådsmedlemmer fra Aaby Kommune, selvfølgelig. Men det kniber med identifikation.

Efterlysning

I sommeren 2016 efterlyste vi oplysninger om dette billede:

Tryk her for at fortælle os hvad du ved

Tryk på billedet for at se det større

Forklaring.

Silkeborgvej. 1912 eller 1013 (grusvej, gaslygte).

I dag, 2017, er det eneste tilbageværende hus nummer 232, hvor der nu er forretning med dykkerudstyr samt en del af farvehandlerens hus. Det drejer sig om det lyse hus med to kviste lige til højre for det store træ. Vejen før skiltet er Odinsvej. På skiltet kan måske tydes ordet ”Arbejdstøj”. Er der oplysninger herom?