Opgaver for alle

Kontaktannonce

Tag billeder i Åbyhøj.

Vi mangler et par fotointeresserede åbyhøjere, som vil tage billeder af steder, dagligliv, hændelser, vaner trafik og ændringer i Åbyhøj – sådan lejlighedsvis eller når noget sker.

Kontakt foreningen og lad os lave en aftale, hvor du er med til at vise nutidens by, liv og arbejde, når vi viser og fortæller fortiden. Arkivet sørger for registreringen.

Tryk her for at kontakte os.

Hvis du kommer forbi et eller andet, der sker: Nedrivning ved Gartnergården, et hus, der bliver bygget, ændring af vejkryds, ny forretningsfacade og mange andre små begivenheder i Åbyhøj, så tag billeder og send dem til foreningen. Der behøver ikke at være et formaliseret samarbejde. Hændelser inspirerer til handling.

Vi har for resten et rigtigt godt billede af den art fra H.C. Andersens Vej, da de øverste huse, lige numre, blev bygget.

Tryk her for at kontakte os.

Sern soituin