Udstillingsmontren

Opslagstavle og udstillingsmontrer på biblioteket.

Lokalhistorisk forening byder velkommen med opslagstavle og to udstillingsmontrer i Åby Biblioteks forhal..

Her vises skiftende udstillinger, ofte med relation til foreningens arrangementer i bibliotekets sal ved siden af. Andre emner kan dreje sig om foreningshistorie, billedserier, bygninger, transport, jubilæer eller efterlysninger i forhold til billeder – fx sted, hændelse, personer og datering.

Vi udlåner montrerne til andre foreninger og til Institutioner, som ønsker egen præsentation og lignende.

I udstillingsmontrerne viser vi i øjeblikket i tekst og billeder om:

Åbyhøj Aftenskole/AOF Åbyhøj

Billederne stammer fra en udstilling i aulaen på Åby Skole omkring 1960 om elevarbejder fra Åbyhøj Aftenskole.

Billederne er en gave til Lokalhistorisk Arkiv fra tidligere lærer ved Åby Skole, Tage Kjær.

Åbyhøj Aftenskole ophørte som selvstændig afdeling den 2. juli 1970.

Vi har ingen viden om personerne på billederne og er derfor meget interesseret i, hvis du har oplysninger om personerne.

Tryk her for at kontakte os.